Thursday, February 10, 2022

Valentine carol ann duffy uppsats

Valentine carol ann duffy uppsats



Anpassad skrift. eller använd ditt sociala mediekonto. Du får tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa collegepappersprover och ämnesidéer! Dessutom skapar löken en förvrängd reflektion av alla som tittar på den. På ytan handlar dikten om presentationen av en ovanlig gåva på St. Vänligen försök igen senare, valentine carol ann duffy uppsats.





Valentine av Carol Ann Duffy



Valentine av Carol Ann Duffy är en oregelbunden dikt med en direkt ton. Språket är väldigt enkelt och går rakt på sak. En lök är en matlagningsingrediens, valentine carol ann duffy uppsats, inte alls något speciellt eller vackert värt att ge en älskare i present. Det finns en väldigt stor kontrast här, valentine carol ann duffy uppsats. Den andra raden är väldigt humoristisk och inte särskilt romantisk. En lök skulle kunna representera mycket valentine carol ann duffy uppsats. En lök är väldigt vanlig, ungefär som ett riktigt förhållande, med normala problem. Löken skulle kunna symbolisera att inget förhållande är röda rosor eller satinhjärtan, utan väldigt brukligt. Månen är en symbol för kärlek eftersom den ger oss bilder av romantiska promenader under månskenet, detta är väldigt romantiskt.


Den andra strofen visar kärlekens negativa sidor. Duffy säger att smaken och doften av en lök är som kärlekens passion. Dess smak dröjer sig kvar. När ett förhållande misslyckas kvarstår bittra känslor så det här är en bra jämförelse med en lök. Smaken av en lök finns kvar på en persons läppar men minnet av en kyss kan stanna hos en person för alltid. Talaren är uppenbarligen väldigt självsäker. Jag tror att den allra sista strofen är ett meddelande till läsaren. En lök har en skarp, distinkt smak och lukt och när den väl smakats glöms den aldrig. Det är samma sak med ett förhållande som har tagit slut; det kan också syfta på en passionerad kyss. Den här strofen rubbar dina förväntningar på kärlek. Kanske vill författaren att läsaren ska känna att kärlek kan bli ärr, den kanske aldrig försvinner, precis som alla hjärtans dag.


Jag känner att Duffy lyckas förmedla, vad vissa skulle känna att vara, en brutalt ärlig åsikt om kärlek. Duffy använder bilder av konventionella tecken på tillgivenhet, t.ex. Hemsida Litteratur Författare Carol ann duffy Valentine Av Carol Ann Duffy Argumentativ. Endast tillgängligt på StudyHippo. Carol ann duffyLoveTaste. Sidor: 2 ord Publicerad: 17 juli, Typ: Uppsats. Valentine carol ann duffy uppsats Hela provnedladdningsexempel. Förhandsgranskning av text. Se hela provet Gå med i StudyHippo för att se hela uppsatsen. Relaterade uppdrag. Populära essäämnen. Få idéer nu.





övertygande uppsats för skoluniformer



Hon använder en lök som en symbol för kärlek. Det ger henne en ärlig åsikt om det goda och det dåliga. Löken är huvudämnet genom hela dikten. Lökskalet är som omslagspapper av en present och månen är symbolisk eftersom den avger ljus, som kärlek. Det vita representerar bra saker och har kommentarer om ljus, hopp och lycka. Hon vet att kärlek har sina dåliga sidor, i ett förhållande kan älskare skada varandra och saker kan gå fel. Ärlighet från poeten är ett tema genom hela dikten. Hon använder rader som låter läsaren veta hennes känslor om kärlek och hur hon vill berätta sanningen om den. Det är nästan som om hon tvingar sin älskare att ta löken som hon tror representerar sann kärlek.


Hon berättar här effektivt för läsaren att kärleken kan vara för evigt om man är engagerad och trogen. Ordet dödlig kan kopplas till gift och saker som är dödliga, det kan också kopplas till orden dödlig och död som kan kopplas till det faktum att kärlek kan vara tills du dör. Genom hela dikten förkastar hon de traditionella aspekterna av kärlek med starka känslor av hur hon uppfattar den. Framgångsrikt hela tiden får läsaren förstå hennes idéer om kärlekens sanna betydelse och var minnesvärd för mig på grund av detta. Dess smak dröjer sig kvar. När ett förhållande misslyckas kvarstår bittra känslor så det här är en bra jämförelse med en lök.


Smaken av en lök finns kvar på en persons läppar men minnet av en kyss kan stanna hos en person för alltid. Talaren är uppenbarligen väldigt självsäker. Jag tror att den allra sista strofen är ett meddelande till läsaren. En lök har en skarp, distinkt smak och lukt och när den väl smakats glöms den aldrig. Det är samma sak med ett förhållande som har tagit slut; det kan också syfta på en passionerad kyss. Den här strofen rubbar dina förväntningar på kärlek. Kanske vill författaren att läsaren ska känna att kärlek kan bli ärr, den kanske aldrig försvinner, precis som alla hjärtans dag. Jag känner att Duffy lyckas förmedla, vad vissa skulle känna att vara, en brutalt ärlig åsikt om kärlek. Duffy använder bilder av konventionella tecken på tillgivenhet, t.ex. Hemsida Litteratur Författare Carol ann duffy Valentine Av Carol Ann Duffy Argumentativ.


Endast tillgängligt på StudyHippo. Carol ann duffy, kärlek, smak. Sidor: 2 ord Publicerad: 17 juli, Typ: Uppsats. Visa hela provet Ladda ner provet.

No comments:

Post a Comment