Friday, February 18, 2022

Uppsats om fysisk bestraffning av barn

Uppsats om fysisk bestraffning av barn



Forskning visar att det pågår en debatt om kroppsstraff och icke-fysiska disciplinära åtgärder för barn. Kroppsstraff kan sträcka sig från en enkel smisk till ett knackande med handen. Förhindrar hembesök barnskada? Studera Corgi Sociologi. Ord: - Sidor: 4, fysisk bestraffning av barn uppsats. Det används i rättssystemet men endast under extrema omständigheter och under strikta riktlinjer





Introduktion



Denna artikel sammanfattar det systematiska lärandet om de olika aspekterna av aggression och våld mot barn. Fysiska övergrepp som bestraffning av barn i familjen och under andra omständigheter ses nu ner som en praxis som är mycket skadlig för barnets långsiktiga utveckling. Det här dokumentet kommer också att fördjupa sig i frågor som rör den påstådda tillåtligheten för mätning fysisk bestraffning av barn uppsats bestraffning av barn med mildare bestraffningsmetoder i enlighet med traditionella metoder för att åstadkomma disciplin hos dem.


Det råder nu en världsomspännande konsensus om att övergrepp på barn med fysiska och psykologiska medel är en avskyvärd praxis och att uppriktiga ansträngningar måste göras för att få ett slut på sådana metoder. Vissa handlingar mot barn som smisk accepteras i vissa kulturer men tolereras inte i andra Benjet, C. E, Andra former av fysisk misshandel såsom tvångsfängelse och fasthållning i ett rum anses också av vissa vara legitima metoder för att straffa barn medan de inte accepteras i andra samhällen Guterman, N. B, organ som FN kan spela en viktig fysisk bestraffning av barn uppsats i detta avseende, och FN har tagit initiativ genom att betona vetenskapliga bidrag och andra uppfattningar när det gäller bestraffning av barn.


Med tanke på de givna perspektiven när det gäller barnmisshandel i samband med fysisk bestraffning, kommer detta dokument att undersöka för- och nackdelarna med olika program för att förhindra övergrepp på barn genom någon form av fysisk bestraffning av barn uppsats eller psykologiskt straff för dem. Implikationerna som kombinerar styrkan av opinionsbildning och vetenskap kommer att övervägas med hänvisning till de vetenskapliga bevis som är relaterade till fysisk disciplin bland barn i skolan och familjen Patterson, G. A, Detta dokument kommer också att undersöka metoderna för att minska fysisk bestraffning av barn och de olika sätten på vilka fysisk disciplin bland barn kan åstadkommas i familjen och skolan. Det behövs kunskap om fysisk bestraffning av barn uppsats fakta som relaterade till omfattningen av barnmisshandel som är utbredd i detta avseende i olika samhällen, regioner och länder.


Det finns också behov av att fastställa och fastställa vad som är acceptabelt som ett logiskt och humant straff för barn så att de förblir i disciplin. Närhelst det saknas konsensus om de önskade målen kan vetenskapliga metoder användas för att få information och för att utvärdera bästa möjliga sätt att uppnå en situation där fysiska barnmisshandel minskar. Om en vetenskaplig utvärdering av programmen och policyerna görs, kan traditionella sätt att förmedla fysisk disciplin reduceras genom att formulera handlingsplaner för att ta itu med båda synpunkterna Petrosino, fysisk bestraffning av barn uppsats, A et al, enligt Chaffin och Friedrich har det gjorts otaliga vetenskapliga översikter som syftar till att fastställa omfattningen av framgången för olika program för att förhindra bestraffning av barn.


Det finns vissa program som använder hembesök för att associera föräldrar och gemenskapsstödtjänster för att utbilda dem om föräldraansvar Roberts, I. Alla program i detta avseende genomförs eftersom barn, liksom alla människor har rätt att bli respekterade för sin fysiska och mänskliga värdighet, fysisk bestraffning av barn uppsats, som nu är allmänt erkänd som en lag för mänskliga rättigheter. Det är helt fastställt att kroppslig bestraffning av barn bryter mot de givna lagarna i detta avseende. Artikel 19 i FN:s konvention om barnets rättigheter gör det obligatoriskt för stater att skydda barn mot alla former av psykiskt eller fysiskt våld medan de står under sina föräldrars eller någon annans vård.


Artikel 37 kräver att barn inte får utsättas för någon form av grymhet eller tortyr i form av förnedrande och omänsklig behandling som straff, var de än befinner sig. FN:s kommitté för barnets rättigheter övervakar ett sådant genomförande och säkerställer att det i lag finns förbud mot alla typer av bestraffning av barn var som helst, inklusive ungdomscentraler, skolor och familjemiljöer Straus, M. Fysisk bestraffning av barn leder till allvarliga konsekvenser i form av fysisk skada och skada och har allvarliga negativa konsekvenser för barnets psykiska tillstånd, vilket också påverkar samhället i stort. Ett antal forskningsstudier har kommit fram till att barn känner likadant om de negativa effekterna av tvångsdisciplin till följd av fysisk bestraffning av dem.


Barn från hela världen har uttryckt förbittring över bruket att tvingas genomgå fysisk bestraffning av föräldrar och lärare, vilket alltid leder till att de känner sig demoraliserade och känner sig ledsna, smärta och rädsla Polaha, J. Under sådana omständigheter lider de av bristande förtroende. De utvecklar tendenser att fly hemifrån, känner sig ensamma, känner inte för att prata eller äta, de känner sig skyldiga och blir likgiltiga. Det finns en ökande tendens bland sådana barn att utveckla hat och i akuta fall skulle de vilja begå självmord, eller till och med skada och skada andra Paolucci, E.


Barn har rätt att få skydd mot alla typer av fysiska bestraffningar mot dem. Frågan är inte hur effektiva de disciplinära åtgärderna mot kroppsstraff visar sig bli för att förhindra sådana fall, utan det är mer relevant att inse att sådana former av straff kränker barnets rätt att få vederbörlig respekt för sin fysiska integritet och mänskliga värdighet. Det är viktigt att barnet utvecklas i enlighet med metoder för icke-våld, delaktighet och positiv utveckling Lansford, J. E et al, Benjet, C. Spanking children: Kontroverserna, fynden och nya riktningar.


Clinical Psychology Review, 23, fysisk bestraffning av barn uppsats, Guterman, N. Tidig förebyggande av fysiska övergrepp och vanvård av barn: existerande bevis och framtida anvisningar. Child Maltreatment, 2, Lansford, J. Etniska skillnader i sambandet mellan fysisk disciplin och senare ungdomars externaliserande beteenden. Paolucci, E. En metaanalys av den publicerade forskningen om de affektiva, kognitiva och beteendemässiga effekterna av kroppsstraff. Journal of Psychology, Patterson, G. Den senaste utvecklingen i vår förståelse av föräldraskap:. Handbook of parenting: Vol. Praktiska frågor i föräldraskap 2:a uppl. Mahwah, NJ: Erlbaum. Petrosino, A. Välmenande program kan fysisk bestraffning av barn uppsats skadliga effekter!


Lärdomar från experiment av program som Scared Straight. Polaha, J. Fysisk disciplin och barn Beteendeproblem: En studie av etniska gruppskillnader. Föräldraskap: Science and Practice, 4, Roberts, I. Förhindrar hembesök barnskada? En systematisk genomgång av randomiserade kontrollerade studier. BMJ: British Medical Journal,fysisk bestraffning av barn uppsats, Straus, M. Slå djävulen ur dem: Kroppsstraff i amerikanska familjer och dess effekter på barn 2nd ed. New Brunswick, NJ: Transaktion. Fysisk bestraffning för barn, fysisk bestraffning av barn uppsats. Detta papper var fysisk bestraffning av barn uppsats och skickas till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier.


Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt. Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. Uppsats om fysisk bestraffning av barn Sociologi. Inledning Detta dokument sammanfattar det systematiska lärandet om olika aspekter av aggression och våld mot barn. Läs mer. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats specifikt för dig! Inverkan av videospel, attityden av aggressivitet bland barn. Citera detta papper Välj stil. Välj citatstilar APA-6 APA-7 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D Harvard. Referens StudyCorgi. Arbete som citeras "Fysisk bestraffning för barn. Bibliography StudyCorgi.


Referenser StudyCorgi. Drivs av CiteChimp - den bästa referenstillverkaren. Kopiera till urklipp.





uppsats om affärer



Närhelst det saknas konsensus om de önskade målen kan vetenskapliga metoder användas för att få information och för att utvärdera bästa möjliga sätt att uppnå en situation där fysiska barnmisshandel minskar. Om en vetenskaplig utvärdering av programmen och policyerna görs, kan traditionella sätt att förmedla fysisk disciplin reduceras genom att formulera handlingsplaner för att ta itu med båda synpunkterna Petrosino, A et al., Enligt Chaffin och Friedrich har det gjorts otaliga vetenskapliga översikter som syftar till att fastställa omfattningen av framgången för olika program för att förhindra bestraffning av barn. Det finns vissa program som använder hembesök för att associera föräldrar och gemenskapsstödtjänster för att utbilda dem om föräldraansvar Roberts, I.


Alla program i detta avseende genomförs eftersom barn, liksom alla människor, har rätt att bli respekterade för sin fysiska och mänskliga värdighet, vilket nu är allmänt erkänt som en lag för mänskliga rättigheter. Det är helt fastställt att kroppslig bestraffning av barn bryter mot de givna lagarna i detta avseende. Artikel 19 i FN:s konvention om barnets rättigheter gör det obligatoriskt för stater att skydda barn mot alla former av psykiskt eller fysiskt våld medan de står under sina föräldrars eller någon annans vård. Artikel 37 kräver att barn inte får utsättas för någon form av grymhet eller tortyr i form av förnedrande och omänsklig behandling som straff, var de än befinner sig.


FN:s kommitté för barnets rättigheter övervakar ett sådant genomförande och säkerställer att det i lag finns förbud mot alla typer av bestraffning av barn var som helst, inklusive ungdomscentraler, skolor och familjemiljöer Straus, M. Fysisk bestraffning av barn leder till allvarliga konsekvenser i form av fysisk skada och skada och har allvarliga negativa konsekvenser för barnets psykiska tillstånd, vilket också påverkar samhället i stort. Ett antal forskningsstudier har kommit fram till att barn känner likadant om de negativa effekterna av tvångsdisciplin till följd av fysisk bestraffning av dem. Barn från hela världen har uttryckt förbittring över bruket att tvingas genomgå fysisk bestraffning av föräldrar och lärare, vilket alltid leder till att de känner sig demoraliserade och känner sig ledsna, smärta och rädsla Polaha, J.


Under sådana omständigheter lider de av bristande förtroende. De utvecklar tendenser att fly hemifrån, känner sig ensamma, känner inte för att prata eller äta, de känner sig skyldiga och blir likgiltiga,. Det finns en ökande tendens bland sådana barn att utveckla hat och i akuta fall skulle de vilja begå självmord, eller till och med skada och skada andra Paolucci, E. Barn har rätt att få skydd mot alla typer av fysiska bestraffningar mot dem. Frågan är inte hur effektiva de disciplinära åtgärderna mot kroppsstraff visar sig bli för att förhindra sådana fall, utan det är mer relevant att inse att sådana former av straff kränker barnets rätt att få vederbörlig respekt för sin fysiska integritet och mänskliga värdighet.


Det är viktigt att barnet utvecklas i enlighet med metoder för icke-våld, delaktighet och positiv utveckling Lansford, J. E et al, Benjet, C. Spanking children: Kontroverserna, fynden och nya riktningar. Clinical Psychology Review, 23, Guterman, N. Tidig förebyggande av fysiska övergrepp och vanvård av barn: existerande bevis och framtida anvisningar. Child Maltreatment, 2, Lansford, J. Etniska skillnader i sambandet mellan fysisk disciplin och senare ungdomars externaliserande beteenden. Paolucci, E. En metaanalys av den publicerade forskningen om de affektiva, kognitiva och beteendemässiga effekterna av kroppsstraff.


Journal of Psychology, Patterson, G. Den senaste utvecklingen i vår förståelse av föräldraskap:. Handbook of parenting: Vol. Praktiska frågor i föräldraskap 2:a uppl. Mahwah, NJ: Erlbaum. Petrosino, A. Välmenande program kan ha skadliga effekter! Lärdomar från experiment av program som Scared Straight. Polaha, J. Fysisk disciplin och barn Beteendeproblem: En studie av etniska gruppskillnader. Känslomässig misshandel kan vara förödmjukande inför dina vänner, andra människor som kontrollerar deras dagliga rörelser. pusha ett barn så mycket i saker som de inte vill göra, inte låta dem ha vänner eller ens välja sina vänner för dem.


Ett barn behöver känna sig trygga med sina vänner som de kan lita på, inte vänner som de väljer åt dem. Denna idé uppstår vanligtvis i situationen när barn tvingas dela leksaker eller göra en viss uppgift som de inte vill göra. Aggression är ett vanligt problem hos många barn och att om problemet inte åtgärdas tidigt så skulle det fortsätta under tonåren och senare i livet. Hemsida Fysiskt straff. Fysisk bestraffning tillfredsställande uppsatser. Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Fysisk bestraffning har varit ett problem med att slå sina barn så att de kan ha disciplin eller inte slå dem för att det inte är rätt, så vad kan föräldrar göra och vad kan de inte göra? Ska föräldrarna slå dem för att lära sig disciplin, eller ska de inte slå dem och komma på ett annat sätt att få dem att lära sig vad disciplin är?


Eftersom många föräldrar inte vet eller är förvirrade när de visar sina barn hur de ska få disciplin vet de inte om de ska slå dem eller inte. Många tror att genom att slå sina barn att de visar dem våld, men andra säger att om du gör det skulle barnen förstå att de gjorde något fel och inte skulle upprepa det och få disciplin. Vad kan föräldrar göra? Först och främst känner föräldrar att barnen är deras och de kan slå dem när de beter sig illa. Det finns många faktorer som leder till fysisk bestraffning: föräldrar var för unga och inte redo för barn, föräldrar går igenom en skilsmässa och behöver ta ut sin ilska på något eller någon, eller föräldrar vet inte något annat sätt att straffa sina barn.


Dessa barn växer upp till att vara aggressiva och ofta kränkande mot andra. Även om föräldrar tror att detta är det enda sättet att utbilda sina barn, finns det många andra alternativ. Det finns andra alternativ för att straffa barnen för deras dåliga beteende. Mindre stränga straff förutom smisk. För det första kan de ta bort sina tv-privilegier, datoranvändning och leka utomhus med sina vänner. Därefter kunde de jorda dem för helgen och avbryta planer. Sist av alla kunde föräldrar ta sig tid att sitta och prata med sina barn om deras dåliga beteende. Fysisk bestraffning kan orsaka ett barn psykiska problem. För det första, om den fysiska bestraffningen börjar i tidig ålder kommer barnet att vara van vid att bli fysiskt bestraffad, därför kan hans eller hennes självkänsla bli allvarligt negativ när han eller hon växer upp.


För det andra är det en livspåverkande handling att fysiskt straffa ett barn för att de kommer att bli traumatiserade. Så småningom bör föräldrar tänka två gånger innan de kan straffa sina barn fysiskt. Vad de bör tänka på är vilka problem de orsakar barnet i sitt liv. Sammanfattningsvis måste varje förälder ta hänsyn till att de negativa effekterna som smisken kan orsaka ett barn. Få tillgång till. Bästa essäer. Att slå ett barn med en öppen hand på skinkan Ord 4 sidor 10 citerade verk. Att slå ett barn med en öppen hand på skinkorna.


Läs mer. Kraftfulla uppsatser. Bra uppsatser. Argumenterande uppsatser: Spanking: Giftigt för barn Ord 2 sidor. Argumenterande uppsatser: Smisk: Giftigt för barn. An Argumentative Essay: Spanking The Disciplinary Method Words 5 Pages. En argumenterande uppsats: Spanking The Disciplinary Method. Konsekvenser av barnmisshandel och vanvårdsord 4 sidor. Konsekvenser av barnmisshandel och försummelse. Bättre uppsatser. Skickar Spanking fel meddelande?

No comments:

Post a Comment