Friday, February 4, 2022

Reflekterande uppsats om engelska klass

Reflekterande uppsats om engelska klass



Relaterade uppsatser Min erfarenhet av att lära mig läsa och skriva uppsats. Vissa elever går över från reflekterande uppsats om engelska klass engelska klasser i skolan till engelska klasser på högskolenivå utan problem; tyvärr, reflekterande uppsats om engelska klass, Jag var inte en av dem. Finest Quality och reflekterande uppsats för engelsk klass. Jag har alltid varit ganska bra på matematik men jag har aldrig riktigt förstått hur min professor undervisade. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. En av dessa färdigheter är att kunna reflektera över varje vinkel på mitt ämne så att jag kan organisera mina idéer korrekt. Alla hade inte samma utveckling som andra elever kan ha i klassen varandra har olika förmåga att lära sig det snabbt och vissa lär de sig lägre än andra.





My English Assignment Analysis



Som ett resultat av detta lämnar en stor andel av dem som tar examen varje år skolan och har ingen aning om vad de ska göra när de gör sitt första misstag och förväntas fixa det på egen hand. Men jag kom snabbt på att standarderna för den här klassen var mycket högre än vad jag var van vid. Det första provet var på Researching News Media, jag fick ett sextioåtta som betyg. Från det ögonblicket visste jag att jag måste ta ansvar och faktiskt arbeta för ett bättre reflekterande uppsats om engelska klass. Jag har studerat engelska sedan jag var en elev i årskurs sju, men läroplanen under mina mellanstadie- och gymnasieår fokuserade huvudsakligen på läs- och talspråkskomponenten, med ett begränsat fokus på att skriva. Som ett resultat kände jag mig aldrig säker på något stycke som krävde skrivande.


eftersom de flesta kurserna på högskolan kräver skrivförmåga på ett eller annat sätt, har det varit ett hinder för att lyckas med mina högskolestudier. Därför har jag ansträngt mig för att förbättra min skrivförmåga; redan innan började jag ta den här engelskakursen. Jag brukade använda olika utbildningsmaterial som jag trodde kunde hjälpa mig att nå mitt skrivmål. Vissa elever går över från engelska klasser på gymnasienivå till engelska klasser på högskolenivå utan problem; tyvärr var jag inte en av dem. I början av kärnan var mina uppsatser inte upp till de standarder som min professor förväntade sig. På gymnasiet lät mina lärare mig aldrig skriva reflektioner om något av mitt arbete; därför tyckte jag att det var ganska konstigt att jag var tvungen att göra det för den här kursen. I början av terminen har jag reflekterande uppsats om engelska klass såg inte poängen med att skriva reflektioner och lade verkligen inte ner så mycket på dem.


Jag började se värdet i att skriva reflektioner allt eftersom terminen fortskred. Jag började se att det gynnar läsaren och mig själv att reflektera över mitt arbete. Reflektioner låter läsaren se mina tankar om min process och mitt skrivande; Dessutom låter reflektioner mig tänka på problem jag stött på och hur jag arbetade förbi dem och visa min utveckling som författare. Jag har inte så mycket skrivarbakgrund och skrivande har aldrig varit min favoritsyssla. Tidigare tog jag en engelsk kompositionsklass i Hocking College, därför var det första gången jag var tvungen att skriva en uppsats på engelska. Som medelålders kvinna, utanför skolan i 20 år och engelska som andraspråk, kände jag mig lite nervös inför forskarkunskapsklassen, och jag har förmodligen en nackdel jämfört med de andra eleverna i den här klassen som är färska efter gymnasiet men jag tror att en bra utmaning är viktig för vår personliga tillväxt och jag välkomnar alla utmaningar som kommer i min väg.


Inlämningsuppgifter i forskningsfärdigheter delades upp i små bitar som introducerade varje liten nyans reflekterande uppsats om engelska klass den slutliga uppsatsen. Jag har verkligen aldrig tyckt om att skriva innan engelska På gymnasiet lät mina lärare oss aldrig skriva en hel massa uppsatser. De flesta uppsatser jag någonsin skrivit på gymnasiet reflekterande uppsats om engelska klass av varit ungefär två tidningar varje år, reflekterande uppsats om engelska klass. Jag hatade att skriva papper på gymnasiet, jag tyckte det var tortyr att behöva skriva vilket papper som helst oavsett om uppsatsens längd var en sida eller fem sidor lång. Även om jag hade tänkt på att skriva på ett annat sätt, hade min personliga skrivstil förblivit i stort sett densamma eftersom jag i slutet av året fortfarande var den apatiske författaren som hade skjutit upp hela gymnasietiden.


Jag har lärt mig många nya skrivtekniker samtidigt som jag tar Reflekterande uppsats om engelska klass Vissa av teknikerna som vi fick lära oss verkade väldigt annorlunda och intressanta, som Rogerian-argumentet, något jag aldrig reflekterande uppsats om engelska klass. Den här terminen har varit mer utmanande än jag egentligen trodde. Jag har alltid haft lite problem med engelska, men den här terminen lärde mig färdigheter som jag aldrig har lärt mig tidigare. Det huvudsakliga fokus som jag försökte betona är att skriva som om det var ett sätt att samtala, att låta läsaren helt förstå vad jag faktiskt försöker säga. Under lektionstid arbetade vi tillsammans i små grupper som faktiskt hjälpte mig att växa som författare och förstå mina brister för att fullända dem på alla sätt jag behövde också.


Om du skulle fråga mig i början av terminen vad jag förväntade mig av English Composition så hade jag inte svarat med så mycket. Tidigare engelska klasser har alla varit repetitiva, med undantag för vilka böcker som läses varje år. Men allt eftersom terminen fortskred började jag inse hur mycket den här klassen hade att erbjuda. Under hela denna termin, reflekterande uppsats om engelska klass, Jag lärde mig många värdefulla färdigheter som att formulera, skapa introduktioner och kritisk analys. Det som verkade vara ett enkelt koncept blev aldrig riktigt uppskattat förrän jag skrev min kulturuppsats. Den här terminen har gått på ett ögonblick. Början av läsåret infaller som igår och nu gör jag mig redo för final. Engelska och skrivande är en av mina svaga sidor.


Jag såg aldrig riktigt fram emot engelskakursen och det var alltid en av de där klasserna som jag var rädd för att gå till. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg, reflekterande uppsats om engelska klass. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut, reflekterande uppsats om engelska klass. Hemsida Reflekterande uppsats: Hur jag njöt av engelskakursen. Reflekterande uppsats: Hur jag njöt av engelska klassord 4 sidor Öppna dokument. Uppsatsprov Kontrollera skrivkvalitet. Visa mer. Relaterade dokument Reflektion om engelska klass Som ett resultat av detta, en god andel av de som tar examen varje år, reflekterande uppsats om engelska klass skolan och har ingen aning om vad de ska göra när de gör sitt första misstag reflekterande uppsats om engelska klass förväntas fixa det på egen hand.


Läs mer. Ord: - Sidor: 4. Min reflekterande uppsats: Förbättra skrivfärdigheter Jag har studerat engelska sedan jag var en elev i årskurs sju, men läroplanen under mina mellanstadie- och gymnasieår fokuserade huvudsakligen på läs- och talspråkskomponenten, med ett begränsat fokus på att skriva. Reflektion över min uppsats Vissa elever går över från engelska på gymnasienivå till engelska på högskolenivå utan problem; tyvärr var jag inte en av dem, reflekterande uppsats om engelska klass. Ord: - Sidor: 5, reflekterande uppsats om engelska klass. Engelska reflektionspapper På gymnasiet lät mina lärare mig aldrig skriva reflektioner om något av mitt arbete; därför tyckte jag att det var ganska konstigt att jag var tvungen att göra det för den här kursen.


Reflekterande uppsats på engelska Komposition Klass Självbedömning. Reflekterande uppsats: Skriva innan engelska Jag har verkligen aldrig tyckt om att skriva förut. Engelska klassreflektionspapper Även om jag hade tänkt på att skriva på ett annat sätt, hade min personliga skrivstil förblivit i stort sett densamma eftersom jag i slutet av året fortfarande var den apatiske författare som hade skjutit upp hela gymnasiet. Ord: - Sidor: 3. Svåra skrivfärdigheter Den här terminen har varit mer utmanande än jag egentligen trodde. Reflekterande uppsats om engelsk komposition Om du skulle fråga mig i början av terminen vad jag förväntade mig av engelsk komposition, skulle jag inte ha svarat med mycket.


Peer Review Reflektion Den här terminen har gått på ett ögonblick. Relaterade ämnen. Skriva Gymnasiet Kreativt skrivande. Redo att komma igång? Skapa Flashcards. Upptäck Skapa Flashcards mobilappar. Företag Om FAQ Support Juridisk tillgänglighet. Följ Facebook Twitter. Sekretesspolicy CA Sekretesspolicy Webbplatskarta Annonsera Cookie-inställningar.





uppsats om social kontrollteori



Jag vet att jag hade några fantastiska lärare under gymnasiet som har lärt mig lite om att skriva, men dessa lärare var alltför upptagna med... Att skriva har alltid varit en riktig uppgift för mig, och aldrig en särskilt rolig sådan. Fram till college var det enda vetenskapliga författarskap jag utsattes för i gymnasiet, och till och med det skulle jag ha betraktat som mediokert. Som författare har jag mina styrkor och svagheter, men jag känner mig inte lika säker på mina styrkor som jag har mina svagheter. Jag tror att jag är bra på grammatik och mekanik, men när det kommer till tidshantering eller organisation så glöm det. Engelska var aldrig mitt favoritämne, jag har alltid varit mer av en typ av matematik och siffror.


Även om engelska tidigare alltid var en enkel GPA-booster för mig. Den här kursen var dock inte det, vilket gjorde att jag kämpade för att skriva på en så avancerad nivå som aldrig förväntades av mig tidigare. Jag fick reda på efter min första uppsats att jag har en tendens att ha grammatik och mekaniska fel när jag skriver. Att skriva var aldrig något jag behövde hjälp med förrän jag kom till college. För mig har det alltid varit väldigt svårt för mig att skriva akademiska uppsatser. Det kom aldrig naturligt för mig, och jag kände alltid att jag gjorde fel. I The Essay skriver vi personliga uppsatser, och de verkar vara lättare för mig än akademiska uppsatser. När det kom till att skriva reflektioner för FYS kunde jag inte lägga ner mina tankar i en organiserad reflektion.


Att läsa hade varit ett jobb för mig så länge jag kunde minnas, tills jag tvingades göra ett läsprojekt på egen hand i femte klass. Den här upplevelsen förändrade mina känslor om att läsa totalt och hjälpte mig att hitta vilken typ av böcker jag faktiskt gillar. Jag kunde göra multiplikationsproblem i mitt huvud eller hitta på sånger om hur man stavar ord, men att bara sitta ner och läsa en bok var inte något i... Jag har alltid varit ganska bra på matte, men jag har aldrig riktigt förstått hur min professor undervisade. Han skulle inte gå in på så mycket detaljer. Han skulle bara visa ett exempel på tavlan och sedan gå vidare. Så jag skulle gå hem för att göra onlineuppgiften och sedan kunde jag inte slutföra den. På grund av min bristande närvaro i SPH-I blev jag underkänd på klassen.


I de flesta av mina skrivuppgifter, inklusive den här, kommer mina meningar att fortsätta, och fortsätta, och fortsätta, och fortsätta, och fortsätta, delvis på grund av bristande organisation och mest för att jag försöker få in många idéer i en mening. Det största hindret som jag har stött på i min förmåga att skriva är mina inlärningssvårigheter. Alla dessa år av mitt liv orsakade detta hinder frustration. Jag förstod aldrig hur och varför jag inte ens kunde sitta ner för att skriva ett papper eller skriva ner idéer när mina klasskamrater eller mina kusiner gjorde sina uppsatser inom ett par timmar. Engelska är min ultimata upprörda... Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg. Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut.


Hemsida Reflekterande uppsats i engelska klass. I början av kärnan var mina uppsatser inte upp till de standarder som min professor förväntade sig. På gymnasiet lät mina lärare mig aldrig skriva reflektioner om något av mitt arbete; därför tyckte jag att det var ganska konstigt att jag var tvungen att göra det för den här kursen. I början av terminen såg jag inte poängen med att skriva reflektioner och lade verkligen inte ner så mycket på dem. Jag började se värdet i att skriva reflektioner allt eftersom terminen fortskred. Jag började se att det gynnar läsaren och mig själv att reflektera över mitt arbete. Reflektioner låter läsaren se mina tankar om min process och mitt skrivande; Dessutom låter reflektioner mig tänka på problem jag stött på och hur jag arbetade förbi dem och visa min utveckling som författare.


Jag har inte så mycket skrivarbakgrund och skrivande har aldrig varit min favoritsyssla. Tidigare tog jag en engelsk kompositionsklass i Hocking College, därför var det första gången jag var tvungen att skriva en uppsats på engelska. Som medelålders kvinna, utanför skolan i 20 år och engelska som andraspråk, kände jag mig lite nervös inför forskarkunskapsklassen, och jag har förmodligen en nackdel jämfört med de andra eleverna i den här klassen som är färska efter gymnasiet men jag tror att en bra utmaning är viktig för vår personliga tillväxt och jag välkomnar alla utmaningar som kommer i min väg.


Inlämningsuppgifter i forskningsfärdigheter delades upp i små bitar som introducerade varje liten nyans om slutuppsatsen. Jag har verkligen aldrig tyckt om att skriva innan engelska På gymnasiet lät mina lärare oss aldrig skriva en hel massa uppsatser. De flesta uppsatser jag någonsin skrivit på gymnasiet skulle ha varit ungefär två uppsatser varje år. Jag hatade att skriva papper på gymnasiet, jag tyckte det var tortyr att behöva skriva vilket papper som helst oavsett om uppsatsens längd var en sida eller fem sidor lång. Även om jag hade tänkt på att skriva på ett annat sätt, hade min personliga skrivstil förblivit i stort sett densamma eftersom jag i slutet av året fortfarande var den apatiske författaren som hade skjutit upp hela gymnasietiden.


Jag har lärt mig många nya skrivtekniker samtidigt som jag tog engelska. Vissa av teknikerna som vi fick lära mig verkade väldigt annorlunda och intressanta, som Rogerian-argumentet, något jag aldrig lärt mig... Den här terminen har varit mer utmanande än jag egentligen trodde. Jag har alltid haft lite problem med engelska, men den här terminen lärde mig färdigheter som jag aldrig har lärt mig tidigare. Det huvudsakliga fokus som jag försökte betona är att skriva som om det var ett sätt att samtala, att låta läsaren helt förstå vad jag faktiskt försöker säga. Under lektionstid arbetade vi tillsammans i små grupper som faktiskt hjälpte mig att växa som författare och förstå mina brister för att fullända dem på alla sätt jag behövde också. Om du skulle fråga mig i början av terminen vad jag förväntade mig av English Composition så hade jag inte svarat med så mycket.


Tidigare engelska klasser har alla varit repetitiva, med undantag för vilka böcker som läses varje år. Men allt eftersom terminen fortskred började jag inse hur mycket den här klassen hade att erbjuda. Under den här terminen har jag lärt mig många värdefulla färdigheter som att formulera, skapa introduktioner och kritisk analys. Det som verkade vara ett enkelt koncept blev aldrig riktigt uppskattat förrän jag skrev min kulturuppsats. Den här terminen har gått på ett ögonblick. Början av läsåret infaller som igår och nu gör jag mig redo för final. Engelska och skrivande är en av mina svaga sidor. Jag såg aldrig riktigt fram emot engelskakursen och det var alltid en av de där klasserna som jag var rädd för att gå till. Hem Flashcards Skapa Flashcards Uppsatser Uppsatsämnen Skrivverktyg.


Uppsatser Uppsatser FlashCards. Bläddra i uppsatser. Logga in. Flashcard Dashboard Essay Dashboard Essay Inställningar Logga ut.

No comments:

Post a Comment