Thursday, January 6, 2022

Uppsats för flugornas herre jack

Uppsats för flugornas herre jack



Jack och Ralph visar sig vara lika, båda känner igen sina inre önskningar, men alla hanterar situationen på olika sätt. Februari I kapitel ett: The Sound of a Shell. Masken täcker Jacks ansikte och ger något som Jack kan gömma sig bakom?





Kategorier



Välj en roman med en karaktär som du tycker är fascinerande. Med hänvisning till texten visa hur författaren gjorde karaktären fascinerande. I boken är en grupp pojkar strandsatta på lord of the flies jack uppsats öde ö och måste komma på hur man överlever. Golding gör Jack till en fascinerande karaktär när han får honom att förändras från en älskling till en skrämmande och hänsynslös ung man, lord of the flies jack uppsats. Vi kan utforska hur denna förändring sker. Vid det här laget är det klart att Jack fortfarande vill följa normala regler och tycker att det är fel att skada saker. Jack börjar förändras långsamt och lord of the flies jack uppsats en galen och våldsam sida. Detta gör Jack fascinerande eftersom det är svårt att förstå hur någon kunde vilja döda något, eller vara så fixerad vid det, om de inte höll på att bli galna på något sätt.


Jack lyckas äntligen döda en gris men allt detta tycks göra är att göra honom galnare och dåligare. Det här är en ganska oroande scen, pojkarna verkar alldeles för unga för sådana våldsamma handlingar, lord of the flies jack uppsats. Detta får Jack att verka fascinerande eftersom han nu övertygar de andra pojkarna att också bli vildar. Detta är fascinerande eftersom vi ser Jack försöka manipulera situationen så att han kan brottas kontrollen från Ralph och leda gruppen. Jack får äntligen vad han vill och blir chef för alla pojkar. Scenen med Roger är oroande eftersom den visar hur Jack dominerar de andra pojkarna genom våld och hot. Detta är fascinerande när vi ser Jack nå den värsta versionen av sig själv, allt orsakat av att vara på en ö utan regler.


Sammanfattningsvis skapar Golding en fascinerande karaktär i Jack genom att få hans personlighet att utvecklas från en hyfsat trevlig pojke till en som börjar utmana auktoritet och så småningom bli auktoritet på ön. Han är en rå kraft som har tagits med för att visa vad som händer om reglerna tas bort. Jack är den lilla vilden i oss alla. tack så mycket detta hjälpte massor!! du påpekade så många olika saker som jag inte märkte när jag läste boken! Tack så mycket för din feedback. Kanske kan du kolla in några andra sajter som kan vara mer värda din uppmärksamhet som gnistanteckningar eller studentrummet.


Din e-postadress kommer inte att publiceras. Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar. Föregående inlägg Citat Bank for Lord of the Flies Nästa inlägg PRELIM REVISION NATIONAL 5. tack så mycket! Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Cookiepolicy Sekretesspolicy.





reflekterande uppsats engelska klass



I boken är en grupp pojkar strandsatta på en öde ö och måste komma på hur de ska överleva. Golding gör Jack till en fascinerande karaktär när han får honom att förändras från en älskling till en skrämmande och hänsynslös ung man. Vi kan utforska hur denna förändring sker. Vid det här laget är det klart att Jack fortfarande vill följa normala regler och tycker att det är fel att skada saker. Jack börjar sakta förändras och utvecklar en galen och våldsam sida. Detta gör Jack fascinerande eftersom det är svårt att förstå hur någon kunde vilja döda något, eller vara så fixerad vid det, om de inte höll på att bli galna på något sätt.


Jack lyckas äntligen döda en gris men allt detta tycks göra är att göra honom galnare och dåligare. Det här är en ganska oroande scen, pojkarna verkar alldeles för unga för sådana våldsamma handlingar. Detta får Jack att verka fascinerande eftersom han nu övertygar de andra pojkarna att också bli vildar. Detta är fascinerande eftersom vi ser Jack försöka manipulera situationen så att han kan brottas kontrollen från Ralph och leda gruppen. Jack får äntligen vad han vill och blir chef för alla pojkar. Scenen med Roger är oroande eftersom den visar hur Jack dominerar de andra pojkarna genom våld och hot. Detta är fascinerande när vi ser Jack nå den värsta versionen av sig själv, allt orsakat av att vara på en ö utan regler. Sammanfattningsvis skapar Golding en fascinerande karaktär i Jack genom att få hans personlighet att utvecklas från en hyfsat trevlig pojke till en som börjar utmana auktoritet och så småningom bli auktoritet på ön.


Den första insikten om deras rivalitet är när Ralph tillkännager att de borde rösta på en chef. Det är uppenbart att Jack vill bli chef, men Ralph är utvald. Rivaliteten utvecklas skapar spänning tills Jack och Ralph är på motsatta sidor, med Ralph som står för civilisation och mänsklighet, och Jack dyker in i en värld av vildhet och mord. Gapet mellan dem blir så ansträngt att Jack känner att hans enda alternativ är att döda Ralph. Ralph inser att han har blivit utstött, men ångrar inte sitt beslut att inte följa de andra, och han förstår nu varför han har blivit avvisad. Karaktärsanalys: Ralph: huvudkaraktär - Ralph är berättelsens berättare. Jack: Jack är... Kapitel ett: Ljudet av ett skal.


Det första kapitlet koncentrerar sig på att beskriva karaktärspersonligheter. Golding skildrar de olika karaktärerna och de ideologier som åtföljer dem med en stark kontrast... Stäng menyn Uppsatsämnen. Relaterade essäer Flugornas herre, jämförelse mellan Ralph och Jack Det finns alltid människor som i en grupp kommer ut med bättre egenskaper som en... Flugornas Herre Karaktärsanalys: Ralph: huvudkaraktär - Ralph är berättelsens berättare. Flugornas herre Kapitel ett: Ljudet av ett skal.

No comments:

Post a Comment