Friday, December 24, 2021

Ansökningsuppsats för Georgetown university

Ansökningsuppsats för Georgetown university



Du behöver bara ett rekommendationsbrev för Georgetown, så försök fråga en lärare som känner dig väl och tycker mycket om dig. Min förvirrande kulturella identitet: Uppsatsprov för högskoleantagning 1 sida. Den främsta anledningen till att Georgetown inte använder Common App är att den bara vill attrahera studenter som är så dedikerade till sitt universitet och dess värderingar att de är villiga att gå igenom en separat ansökningsprocess för att nå dit. Du kan ha tur, georgetown university ansökan uppsats. Georgetown vill veta att du kan utmärka sig i deras klasser, så de kommer att leta efter akademisk spetskompetens i din ansökan. Ansökningsuppsats för Georgetown university skulle kunna definiera utbildning som att utforska nya idéer genom att ansluta till dem runt omkring dig med olika åsikter och synpunkter.





Välj ditt test



Georgetown University har två obligatoriska uppmaningar för alla georgetown university ansökan uppsats. Sökande kommer också att behöva svara på en ytterligare uppmaning om sitt avsedda studieområde beroende på vilken skola de söker till. Georgetown är ett mycket konkurrenskraftigt universitet som tar emot tusentals ansökningar varje år med samma perfekta GPA och testresultat. Uppsatser är det främsta sättet som antagningstjänstemän kan skilja mellan sökande och bestämma vilka studenter de vill ha på sitt universitet, georgetown university ansökan uppsats.


Vill du veta dina chanser i Georgetown? Beräkna dina chanser gratis just nu. Uppmaning 1: Diskutera kortfattat betydelsen för dig av den skola eller sommaraktivitet som du har varit mest involverad i. Uppmaning 2: Eftersom Georgetown är en mångfaldig gemenskap vill antagningskommittén det georgetown university ansökan uppsats mer om dig med dina egna ord. Skicka in en kort uppsats, antingen personlig eller kreativ, som du tycker bäst beskriver dig. Georgetown College: Vad betyder det för dig att vara utbildad? Hur kan Georgetown College hjälpa dig att uppnå detta mål? Sökande till naturvetenskap och matematik eller fakulteten för språk och lingvistik bör ta upp sin valda studiegång.


Walsh School of Foreign Service: Walsh School of Foreign Service grundades för mer än ett sekel sedan för att förbereda generationer av ledare för att lösa globala problem. Vad är motiverande georgetown university ansökan uppsats att ägna dina grundutbildningar åt en framtid i tjänst för världen? McDonough School of Business: McDonough Ansökningsuppsats för Georgetown university of Business är en nationell och global ledare för att ge akademiker viktiga etiska, analytiska, finansiella och globala perspektiv. Diskutera dina motiv för att studera företagsekonomi i Georgetown. Varje skolspecifik uppmaning får inte överstiga 1 sida, med enstaka avstånd. Nyckelstrategin för att svara på denna uppmaning är att ta reda på vilken aktivitet eller vilket program som bäst exemplifierar dina intressen och värderingar.


Om du bestämmer dig för att prata om ett sommarprogram, var mycket försiktig med vilket du väljer och hur du ramar in det. Till exempel kan det ha varit en mycket berikande upplevelse för dig att tillbringa några veckor med att resa Europa eller delta i ett betalt sommarprogram på ett universitetsområde, men det är lätt att snubbla in i klichéer och få slut på saker att säga i det här sammanhanget. Det är högst troligt att det kommer att finnas många andra sökande som har haft liknande erfarenheter, vilket kommer att göra det mycket svårare för dig att övertyga adcom om att din aktivitet är unik och anger dina specifika intressen. Vidare är det svårare att motivera en engångsupplevelse som sommar som en aktivitet som kräver den största nivån av engagemang.


Men om du tillbringade tre somrar i rad med att arbeta som lägerrådgivare eller deltog i samhällstjänstprojekt med en viss organisation, kan du definitivt lyfta fram ditt engagemang för aktiviteten. När uppmaningen frågar efter en aktivitet som du har varit mest involverad i, hänvisar det inte nödvändigtvis till antalet timmar du spenderat. Till exempel kan du ha ägnat nio år av ditt liv åt att spela en georgetown university ansökan uppsats och uppträder. Samtidigt, georgetown university ansökan uppsats, du kanske har gått med i skoltidningen som junior, skrivit flera artiklar för varje upplaga och skapat en helt ny funktionssektion för att lyfta fram elevernas prestationer utanför klassrummet.


I den här uppsatsen vill adcom förstå dina passioner, de färdigheter du fått, dina styrkor som ledare eller lagspelare och ditt engagemang. Om du kan visa ditt engagemang för att till exempel lära ut ukulele till små barn och din kreativitet och spänning när du tar dig an uppgiften, kommer du att visa adcom att du har förvärvat överförbara färdigheter som du kommer att tillämpa med samma intensitet på dina kollegiala sysselsättningar. Även om Georgetown inte finns på Common App, ställer denna uppmaning i stort sett samma frågor som Common App uppmanar till detta georgetown university ansökan uppsats är en möjlighet för adcom att lära känna dig som individ, georgetown university ansökan uppsats. Genom den här uppsatsen vill de lära sig vem du är, vilka dina värderingar är, vad som driver dig och får dig upp ur sängen på morgonen, med andra ord - vad som gör dig unik.


Det mest effektiva tillvägagångssättet här är att använda ditt personliga uttalande från Common App. Oavsett om du slutar använda din Common App-uppsats eller inte, se till att ditt svar framhäver det unika perspektiv du kommer att bidra med till Georgetown-gemenskapen, georgetown university ansökan uppsats. Kom ihåg att mångfald inte nödvändigtvis innebär att tillhöra en etnisk eller religiös gemenskap, vilket är ett ämne som många studenter tenderar att initialt georgetown university ansökan uppsats mot. Till exempel, om du är någon som har mycket erfarenhet av att resa, kan du prata om hur utforskning är en nyckelaspekt av din personlighet. Antagningskommittén kommer att välja bland hundratals sökande, av vilka många kommer att ha akademiska profiler, betyg och poäng som liknar dina egna.


Nyckeln till att producera ett framgångsrikt svar här är att få dig att sticka ut i din läsares ögon. Vår växlande motor faktorer i fritidsaktiviteter, demografi och andra holistiska detaljer. Vår växlande motor faktorer i fritidsaktiviteter, demografiska och andra holistiska detaljer. Det primära syftet med var och en georgetown university ansökan uppsats fråga för att bestämma varför du vill studera en viss disciplin och varför du vill studera den specifikt vid Georgetown. Medan dina svar på de allmänna uppmaningarna kommer att ge adcom en bild av vem du är utöver dina akademiska prestationer, försöker de skolspecifika uppsatserna att bedöma dina intellektuella motiv för att välja ett visst studieprogram.


I den här uppsatsen vill du understryka dina akademiska och karriärrelaterade mål och georgetown university ansökan uppsats varför Georgetown är den perfekta skolan för att hjälpa dig uppnå dem. För denna uppmaning är det också viktigt att du tar reda på vad utbildad betyder för dig. Du vill förklara din definition tidigt i ditt svar innan du dyker in i specifika exempel från ditt liv, georgetown university ansökan uppsats. Att få en utbildning kan betyda en rad olika saker, och dessa öppna frågor ger dig en möjlighet att definiera utbildning på ett sätt som framhäver dina unika erfarenheter.


Du kan diskutera hur utbildning för dig innebär att vidga dina vyer bortom klassrummet genom att gå på oberoende filmvisningar eller lokala konstutställningar i din stad. Du kan definiera utbildning som att utforska nya idéer genom att ansluta till dem runt omkring dig med olika åsikter och synpunkter. Utbildning kan innebära att lära sig nya språk för att kunna lära sig om nya kulturer och trossystem, georgetown university ansökan uppsats. Oavsett vilken ståndpunkt du bestämmer dig för att ta, se till att uttryckligen ta upp vad som är georgetown university ansökan uppsats betyder för dig i din introduktion. är i allmänhet hem för många symposier, konferenser och rikstäckande evenemang som kan ge dig stora möjligheter att lära dig utanför klassrummet.


Många lärare vid Georgetown har tidigare georgetown university ansökan uppsats i den offentliga eller privata sektorn, och att kunna ta deras kurser ger dig möjlighet att bättre förstå ditt valda område. Washington, D. är en mängd museer, georgetown university ansökan uppsats, historiska platser, ideella organisationer och intressebaserade sällskap som gör det möjligt för dig att tillämpa din akademiska kunskap ute i världen, georgetown university ansökan uppsats. är hem för ett antal prestigefyllda universitet. Om du vill diskutera den rikedom av historiska resurser som finns på Riksarkivet, georgetown university ansökan uppsats, prata om den oöverträffade tillgången som en Georgetown-student kommer att ge.


Att besöka ett museum är något alla turister kan göra, georgetown university ansökan uppsats att ha ett samtal med en fältspecialist och bevittna bevarandeprocessen på en klassresa är en chans som bara Georgetown-studenter har! Kom ihåg att när uppmaningen ber dig att diskutera vad att utbilda dig betyder det för dig, det hänvisar inte bara till de klasser du kommer att delta i. Att uppmärksamma möjligheter utanför klassrummet som att vara medlem i Georgetown-gemenskapen kommer att erbjuda dig är en nyckelskillnad mellan ett bra och ett bra svar. Framför allt är den här uppsatsen en tid för dig att reflektera över och begränsa dina intressen. Som med alla skolspecifika uppsatser vill du skriva något som skiljer dig från alla andra sökande.


Du måste hitta en vinkel som framhäver ditt unika perspektiv och förhållningssätt. Om du georgetown university ansökan uppsats någon som levt genom en allvarlig eller kronisk sjukdom, kan du ta upp dina erfarenheter här som ett sätt att förklara ditt intresse för hälsobranschen. Även om en sjukdom kan vara ett utmanande och extremt personligt ämne att skriva om, georgetown university ansökan uppsats, du kan fokusera på hur det hjälpte till att utveckla din passion för att hjälpa andra eller för att bedriva vetenskaplig forskning som ett sätt att sätta dina akademiska prestationer i ett sammanhang.


Om du har en familjemedlem som georgetown university ansökan uppsats inom hälso- och sjukvårdsbranschen kan du diskutera din första exponering för fältet i samband med att bygga kontakter med dina nära och kära. Kanske har din farbror ägnat otaliga timmar åt att påpeka ineffektiviteter i hur vi för närvarande hanterar stora sjukhus baserat på hans arbete som läkare. Du kan berätta om dessa konversationer som en inkörsport till din passion för sjukvård och till och med nämna några projekt som du kanske vill driva för att bekämpa dessa problem i framtiden. Om du tillbringade en sommar eller efter skolan som volontär på ett lokalt sjukhus eller annan medicinsk inrättning, kan du använda en anekdot som beskriver din upplevelse för att understryka ditt intresse för branschen, georgetown university ansökan uppsats.


Tänk på att många andra elever som ansöker till den här skolan sannolikt kommer att ha liknande aktiviteter på sitt CV. Försök att hitta en unik vinkel som kommer att exemplifiera din upplevelse. Vilket var det specifika ögonblicket då du först insåg att du ville studera hälsa? Vad gjorde du när du fick den uppenbarelsen? Var det en särskilt skakande konversation eller händelse som ledde dig till denna slutsats? Du kanske arbetade frivilligt på en barnomsorg på sjukhuset och att umgås med ett visst barn fick dig först att inse att du tycker att det är särskilt tillfredsställande att ta hand om andra människor. Kanske förberedde du ett forskningsprojekt för din biologiklass och blev fascinerad av genetiska störningar, vilket ledde till att du sökte efter en sommarpraktik i ett lokalt labb.


Oavsett vilken vinkel du väljer, se till att reflektera över frågorna ovan när du förbereder dig för att skriva din uppsats, och försök att välja en anekdot som framhäver din personlighet. När du sätter dig ner för att skriva, georgetown university ansökan uppsats, kom ihåg att ditt huvudmål georgetown university ansökan uppsats förklara för adcom varför det du vill åstadkomma inte kan uppnås genom att studera något annat område. Fokusera på programfunktioner som skiljer Georgetown från andra universitet och hitta en koppling till dina personliga upplevelser som kommer att hjälpa till att humanisera dig i läsarens ögon. Sökande till School of Foreign Service förväntas vara väl insatta i globala angelägenheter. Detta georgetown university ansökan uppsats är en möjlighet för dig att visa din passion för och förståelse för global och public service.


Antagningskommittén vill förstå varför detta ämne är viktigt för dig och personliga anekdoter är det mest kraftfulla sättet att förmedla detta. Det är viktigt att välja en upplevelse relaterad till ett av dina intressen som är unik och kan kopplas till att lösa globala problem. Du bör välja en fråga eller erfarenhet av ett problem som motiverade dig att vidta åtgärder och ägna ditt liv åt att hjälpa världen. Här är några starka exempelsvar du kan använda för inspiration:. Om du har ägnat tid åt att samla in pengar till en välgörenhetsorganisation som hjälper till att finansiera utbildningen av ett barn i nöd, kan du koppla din personliga erfarenhet till den större frågan om inkomst- eller utbildningsskillnader.


Tillbringa ett stycke som beskriver ögonblicket som först väckte ditt intresse för denna fråga och följ upp det med en nyanserad analys av vad du hoppas att lära dig på college som gör att du kan ta itu med den större frågan. Eller så kan du nämna det otillräckliga antalet kvinnliga förebilder på den politiska arenan som slog dig som barn intresserad av politik. Var beskrivande och detaljerad om dina känslor för att förmedla det djupa behov du känner för att lösa detta problem. Även om du kanske inte har en direkt erfarenhet av problemet, försök fundera på sätt att koppla det till ditt eget liv. Fortsätt sedan med att diskutera hur du hoppas kunna återvända till och lösa detta problem i framtiden. Även om du saknar en akademisk eller extracurricular erfarenhet som knyter an till globala angelägenheter, georgetown university ansökan uppsats, det finns andra sätt att skapa en personlig koppling till ämnet.


Se till att visa varför det här ämnet väckte din uppmärksamhet och för att lyfta fram din intellektuella nyfikenhet och passion. Vilket ämne du än väljer att skriva om, georgetown university ansökan uppsats, kom ihåg att din uppsats sömlöst ska koppla ditt förflutna till din framtid. Du måste visa din passion för området utrikestjänst, vad dina mål är inom området och hur Walsh School kommer att hjälpa dig att växa din passion för att uppnå dina framtida mål. När du skriver den här uppsatsen, ha dessa nyckelord i åtanke. När du svarar på uppmaningen, lyft fram det unika perspektiv som detta program försöker ge och betona din uppskattning för de möjligheter det kommer att erbjuda dig.


Om du någonsin har arbetat för ett litet företag eller om din familj eller vänner äger ett, kan du nämna det för att påpeka ursprunget till ditt fokus på hållbarhet. Se till att koppla det till de program och möjligheter som erbjuds på skolan. Till exempel, om det finns en kurs om fattigdomsekonomi som du är särskilt sugen på att anmäla dig till eller en professor som är expert på detta område, tala om det i ditt svar! plats för att hjälpa dig motivera ditt intresse för sin handelsskola.





5 styckes uppsatsstruktur



Walsh School of Foreign Service i Georgetown är en av de mest kända skolorna i världen för att studera internationella angelägenheter. Antagningstjänstemän använder denna uppmaning för att förstå både din personlighet, karaktär och värderingar. Skolan letar efter ambitiösa, fördomsfria och nyfikna individer, och att använda denna uppmaning bland Georgetown-uppsatserna kan vara ett effektivt sätt att göra det. Välj noggrant en fråga som visar din personliga insats, samt förmedlar dig som individ medveten om världen omkring dem. McDonough School of Business är en nationell och global ledare för att ge akademiker viktiga etiska, analytiska, finansiella och globala perspektiv. Diskutera dina motiv för att studera företagsekonomi i Georgetown.


Som en av de bästa handelshögskolorna i USA vill McDonough School veta hur du hoppas kunna dra nytta av en handelsexamen från Georgetown specifikt. Vilken inverkan har du haft på ditt samhälle och vad tar du med dig till klassrummet? Hur kommer du att öka mångfalden i din kohort? Ordgränsen låter dig gå in på detaljer om att upptäcka din kärlek till inte bara affärer - utan ditt specifika intresse för disciplinen. Var det ett fall som katalyserade din passion och dina mål? Hur har du utforskat ämnet för ditt intresse sedan dess?


Hur har din nyfikenhet på ämnet vuxit? Majoriteten av din uppsats bör ägnas åt att knyta ditt intresse till vad McDonough har att erbjuda. Georgetown University är en drömskola för många studenter. Konkurrensen är naturligtvis inte lätt. För att hjälpa antagningstjänstemän att förstå vad du kan ta med dig till campus och hur skolan kan hjälpa dig att växa och frodas, dra nytta av dessa uppmaningar för att förklara vad som gör dig unik. Med rätt mängd forskning, extrakurser och betyg för att backa upp det, och passion för ditt intresseområde, kan du ge dig själv en rättvis chans på detta välrenommerade universitet.


Lycka till! Etiketter: Georgetown University , Georgetown Essays , ansöker till georgetown , georgetown ansökan essäer , georgetown kompletterande essäer. A Guide to the Georgetown Essays Padya Paramita 5 augusti, dela vidare. En guide till Georgetown Essays År efter år är Georgetown University fortfarande ett av de mest prestigefyllda universiteten i landet. Uppmaningar till Georgetown Essays Kort uppsats Diskutera kortfattat ungefär en halv sida, med enstaka mellanrum, betydelsen för dig av skolan eller sommaraktiviteten där du har varit mest involverad. Långa uppsatser Skriv två uppsatser på ungefär en sida, fördelade på var och en om ämnena nedan. Uppsats 1 — Alla sökande Eftersom Georgetown är en mångfaldig gemenskap, vill antagningskommittén veta mer om dig med dina egna ord.


Uppsats 2 — enligt ditt val av högskola inom Georgetown University Sökande till Georgetown College: Vad betyder det för dig att vara utbildad? Sökande till Sjuksköterskehögskolan: Beskriv de faktorer som har påverkat ditt intresse för att studera hälso- och sjukvård. Sökande till Walsh School of Foreign Service: Diskutera kort en aktuell global fråga, ange varför du anser det viktigt och vad du föreslår bör göras för att hantera det. Sökande till McDonough School of Business: McDonough School of Business är en nationell och global ledare för att ge akademiker viktiga etiska, analytiska, finansiella och globala perspektiv. De vill veta om ditt perspektiv och din identitet. Dina aktiviteter kunde ha förändrat dina åsikter på ett sätt som du kanske inte ens hade insett innan du satte dig ner för att skriva uppsatsen.


Detta innebär att förstå dess identitet och värderingar, undersöka dess unika möjligheter och verkligen veta varför du tror att du skulle passa bra. För djupa insikter om hur detta universitet föreställer sig sin roll och hur det vill växa och utvecklas, läs dess akademiska strategiska plan för de kommande fem åren, det har till och med sin egen webbplats! Att läsa igenom detta kommer att ge dig en stark uppfattning om vad Georgetown värdesätter. Diskutera kortfattat betydelsen för dig av den skola eller sommaraktivitet som du har varit mest involverad i.


Eftersom Georgetown är en mångfaldig gemenskap, vill antagningskommittén veta mer om dig med dina egna ord. Skicka in en kort uppsats, antingen personlig eller kreativ, som du tycker bäst beskriver dig. ca 1 sida. Hur kan Georgetown College hjälpa dig att uppnå detta mål? Sökande till naturvetenskap och matematik eller fakulteten för språk och lingvistik bör ta upp sin valda studiegång. ca 1 sida singel fördelade. Vad är det som motiverar dig att ägna dina grundutbildningar åt en framtid i tjänst för världen? Diskutera dina motiv för att studera företagsekonomi i Georgetown. För att komma igång, ställ in en timer på tre minuter. Lista sedan upp så många färdigheter och talanger du kan. Betrakta talanger som stora kommunicerande och små vässande pennor precis på rätt sätt, akademiker som namnger alla Shakespeare-pjäser baserat på bara ett par rader och icke-akademisk att veta vem av dina syskon som är hemma baserat på hur många rätter som finns i diskhon.


För den här uppsatsen, och speciellt för den här brainstormen, kan nästan vilken idé som helst fungera. Ha din lista klar? Välj fyra till sju av dina favoriter. Med tiden har jag arbetat med att utveckla ett ordförråd vars nyans återspeglar den omtänksamhet med vilken jag ser på världen. För att göra det lägger jag till en gren på min ordtavla varje dag efter skolan. När jag spelar harpa väljer jag stycken som blottar mitt inre tillstånd. Hemma lagar jag mat med meraki: min bror har många kostrestriktioner, och min önskan att ge honom mättande måltider driver mig att förnya nya recept som omdefinierar hans upplevelse av att äta. Sonder – föreställningen att varje person har ett lika komplext liv som ditt eget – uttrycks också i min relation med min bror.


Eftersom han är nonverbal har jag lärt mig att tolka hans ansiktsuttryck och känslomässiga behov utan tal, något som informerar min interaktion med andra på en daglig basis. 毅力, eller uthållighet, informerar inte bara om min roll i min familj, utan också mina fysiska sysselsättningar. Som ett resultat av att studera Tae Kwon Do har jag bemästrat hundra på varandra följande armhävningar och kan bryta en träbräda med en hoppande roundhouse-kick. Som ett blått bälte har jag befogenhet att försvara inte bara mig själv, utan också andra. Dela olika sidor av dig själv. Genom att välja att dela med sig av sin talang för att kurera ett nyanserat ordförråd kan den här författaren beröra hennes intressen för att spela harpa, laga mat, ta hand om sin bror, programmera och Tae Kwon Do.


Grunda dina speciella talanger och färdigheter till värderingar. En ung kvinna som grundar en ideell organisation som Code Autism och uppfinner en app som RIPPL kommer sannolikt att imponera på en läsare, men effekten förstärks av ödmjukheten i att ta hand om sin bror. Hennes tuffhet visas genom Tae Kwon Do, men balanserad med sårbarheten i att komponera för harpan. Det här är din grundläggande uppsats om fritidsaktiviteter och kommer att dubbleras med många andra uppmaningar från andra skolor. Redan skrivit en extra uppsats som du älskar? Kopiera, klistra in och kalla det en dag.


Om inte, kan du se en grundlig, steg-för-steg-guide för att skriva uppsatsen på den här länken, eller fortsätta läsa här för några tips om att välja ett ämne och en stark provuppsats skriven specifikt för Georgetown. Här är några steg du kan ta för att identifiera ett ämne. Gå igenom BEABIES-övningen antingen mentalt eller genom att fylla i diagrammet för att bestämma vilket ämne som kan ge mest innehåll. Eftersom den här eleven skriver om att övervinna en utmaning, använder hon en narrativ struktur, berättar en linjär historia och förklarar vad hon gick därifrån med. Vi befann oss ofta i gråt tillsammans i filosofiklass, en av de enda säkra utrymmena för att öppna upp känslomässigt om den konstanta press vi alla upplevde.


Kort sagt, min skolgemenskap var väldigt, väldigt stressad. Dessa röda flaggor fick mig att bestämma mig för att det var dags att ändra bilden av gråtdiagrammet och skapa ett annat utrymme än filosofiklass där vi kunde stötta varandra, så jag grundade psykologi- och mentalhälsoklubben. Jag undersökte empiriskt bevisade avstressningsmetoder och fann att yoga, konstterapi och hundterapi kan sänka blodtrycket och kortisolnivåerna samtidigt som oxytocinnivåerna ökar. Den här författaren använder sin extrauppsats för att förklara hur hon övervann en utmaning i sin skolgemenskap.


Du kan hitta en mängd tips och idéer för den här extracurricular uppsatsen i berättande stil här, men följande är några snabba tips:. Höj insatserna. Vi behöver veta varför vi bör bry oss om utmaningen som din fritidsverksamhet arbetar för att lösa. Var specifik om vad du gjorde. Den här författaren förklarar inte bara att hon skapade en klubb, hon beskriver också både de distinkta steg hon tog för att skapa en lösning och de specifika tjänster som hennes klubb erbjöd. Om möjligt, dela kvantitativa resultat. Den här studenten använder en montagestruktur för sin uppsats och använder olika aspekter av debatten om fritidsaktiviteter för att visa intresse och prestation inom en mängd områden filosofi, kritiskt tänkande, offentlig service, självkännedom, självkontroll.


Inledningsvis verkade debatten meningslös: att tjata mot motståndare samtidigt som de argumenterade om osannolika scenarier. På en lätt helg för debattturneringar undersöker jag utländska diplomatiska agendor och syntetiserar informationen till sammanhängande debattbevis. När turneringar blir mer hektiska fördjupar jag mig dock i filosofers och samhällskritikers verk och omsätter kunskapen till debattargumentation. Mitt hårda arbete har gett resultat. Denna trend har ökat min trovärdighet i min debattliga till en sådan nivå att jag och min partner bjöds in att delta i en rad offentliga debatter i LA City Hall för att försvara vattenpolitiken för torkan. Ännu viktigare är att debatten har lärt mig att strategiskt välja mina strider.


Jag måste fokusera. Nu vet jag inte bara hur man zoomar in från en större bild, utan jag vet också hur man väljer rätt plats att zooma in på så att jag kan nå mitt mål. Debatt har gjort mig till en ansvarsfull optimerande, granskande och strategiserande talare. Du kan också hitta några destillerade tips och idéer nedan. Den här författaren har tre huvudsakliga aspekter av debatten: ett intresse för filosofi, att bli en mer högljudd och aktiv samhällsmedlem och förmågan att välja sina strider. I din uppsats kan du tjäna bonuspoäng genom att lyfta fram oväntade platser som dessa färdigheter har dykt upp. Den här författaren kunde ha citerat hur hon tillämpade ett filosofiskt koncept på en dramaföreställning hon gjorde, eller hur hennes deltagande i debatterna i LA City Hall ledde till att hon deltog i en klimatmarsch.


Organisera din uppsats effektivt genom att ta upp varje koppling i sitt eget stycke. En möjlig struktur för varje stycke är:. Hur dyker det upp någon annanstans, möjligen oväntat? Sammanfatta takeaways tydligt. Detta är ännu viktigare om dina takeaways är ovanliga eller oväntade. Den här författaren nämner varje resultat av sitt engagemang med debattteamet i sin avslutande mening: ansvar, effektivitet, ett kritiskt öga och förmågan att lägga strategier. Ditt personliga uttalande kommer att fungera bra för detta. Gör den aktiv. Försök att komma på en definition som kan visas genom handlingar. En annan idé: Ge din definition flera delar. Om, för dig, att vara utbildad betyder att vara x, y och z, till exempel, kan du organisera din uppsats i tre stycken: hur Georgetown hjälper dig att bli x, bli y och bli z.


Walsh School of Foreign Service grundades för mer än ett sekel sedan för att förbereda generationer av ledare för att lösa globala problem. Walsh School of Foreign Service är ett av de mest välrenommerade programmen i landet för studenter som är intresserade av globala frågor och internationella relationer. Så den här uppsatsen måste vara nästa nivå om du vill ha en chans. Här är några snabba tips:. Att engagera sig för en högskolebana dedikerad till att utveckla de verktyg som behövs för att ta itu med globala problem är besvärliga saker, och det kommer vanligtvis från en djupt rotad önskan att inte bara hjälpa andra utan att göra det på en global skala.

No comments:

Post a Comment